-
- AnaGain™ NU
- Ashwagandha
- Astaxanthine
- Bacopa monnieri
- Berberine
- Bèta-sitosterol
- Blaaswierextract
- Blauwe bosbes
- Brandnetelextract
- CBD Olie
- Chondroïtine
- Citicoline
- Citroenmelisse
- Citrus bioflavonoïden
- Co-enzym Q10
- Collageen
- Cranberry
- Damiana
- DHA
- Druivenpit
- Curcumine
- Echinacea
- EPA
- Fosfatidylserine
- Ginkgo biloba
- Gingseng
- Glucomannan
- Glucosamine
- Griffonia
- Groene thee extract
- Guldenroede-extract
- Hop
- Hibiscusextract
- Hyaluronzuur
- Knoflookextract
- Kuisboomextract
- L-Arginine
- L-Fenylalanine
- L-Lysine
- L-Ornithine
- L-Tryptofaan
- L-Tyrosine
- Lecithine
- Lijnzaadextract
- Luteine
- Maca
- Melatonine
- Meloenconcentraat
- Minerale klei
- Monnikspeper
- MSM
- Olijfvruchtpoeder
- Omega 3
- Passiebloem
- Plantensterolen
- Pompoenzaadextract
- Postbiotica
- Psylliumvezel
- Quercetine
- Rhodiola
- Rode rijst extract
- Rozenbottel
- Saffraan
- Sint-Janskruid
- > Soja isoflavonen
- Slaapmutsje
- Tomatenextract
- Valeriaan
- Venushaar
- Vrouwenmantel
- Wilde yam
- Zaagpalmextract
- Zilverkaars
- Zwarte peper
Soja isoflavonen
Isoflavonen horen tot de polyfenolen. Dit zijn chemische verbindingen die voorkomen in planten. Ze hebben een structuur die overeenkomt met het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen.
Je kunt isoflavonen uit de voeding vooral binnenkrijgen door soja, of sojaproducten te eten.