-
- AnaGain™ NU
- Ashwagandha
- Astaxanthine
- Bacopa monnieri
- Berberine
- Bèta-sitosterol
- Blaaswierextract
- Blauwe bosbes
- Brandnetelextract
- CBD Olie
- Chondroïtine
- Citicoline
- Citroenmelisse
- Citrus bioflavonoïden
- Co-enzym Q10
- Collageen
- Cranberry
- Damiana
- DHA
- Druivenpit
- Curcumine
- Echinacea
- EPA
- Fosfatidylserine
- Ginkgo biloba
- Gingseng
- Glucomannan
- Glucosamine
- Griffonia
- Groene thee extract
- Guldenroede-extract
- Hop
- Hibiscusextract
- Hyaluronzuur
- Knoflookextract
- Kuisboomextract
- L-Arginine
- L-Fenylalanine
- L-Lysine
- L-Ornithine
- L-Tryptofaan
- L-Tyrosine
- Lecithine
- Lijnzaadextract
- Luteine
- Maca
- Melatonine
- Meloenconcentraat
- Minerale klei
- Monnikspeper
- MSM
- Olijfvruchtpoeder
- Omega 3
- Passiebloem
- Plantensterolen
- Pompoenzaadextract
- Postbiotica
- Psylliumvezel
- > Quercetine
- Rhodiola
- Rode rijst extract
- Rozenbottel
- Saffraan
- Sint-Janskruid
- Soja isoflavonen
- Slaapmutsje
- Tomatenextract
- Valeriaan
- Venushaar
- Vrouwenmantel
- Wilde yam
- Zaagpalmextract
- Zilverkaars
- Zwarte peper
Quercetine
Quercetine is een van de meest actieve flavonoïden. Je spreekt het uit als kerse-tiene en het komt voor in plantaardige voeding als kappertjes, appels, uien, bessen en boerenkool en dan voornamelijk in de schil. Echter, via de voeding gaat een groot deel verloren door verhitten, schillen of koken.