-
- AnaGain™ NU
- Ashwagandha
- Astaxanthine
- Bacopa monnieri
- Berberine
- Bèta-sitosterol
- Blaaswierextract
- Blauwe bosbes
- Brandnetelextract
- CBD Olie
- Chondroïtine
- Citicoline
- Citroenmelisse
- > Citrus bioflavonoïden
- Co-enzym Q10
- Collageen
- Cranberry
- Damiana
- DHA
- Druivenpit
- Curcumine
- Echinacea
- EPA
- Fosfatidylserine
- Ginkgo biloba
- Gingseng
- Glucomannan
- Glucosamine
- Griffonia
- Groene thee extract
- Guldenroede-extract
- Hop
- Hibiscusextract
- Hyaluronzuur
- Knoflookextract
- Kuisboomextract
- L-Arginine
- L-Fenylalanine
- L-Lysine
- L-Ornithine
- L-Tryptofaan
- L-Tyrosine
- Lecithine
- Lijnzaadextract
- Luteine
- Maca
- Melatonine
- Meloenconcentraat
- Minerale klei
- Monnikspeper
- MSM
- Olijfvruchtpoeder
- Omega 3
- Passiebloem
- Plantensterolen
- Pompoenzaadextract
- Postbiotica
- Psylliumvezel
- Quercetine
- Rhodiola
- Rode rijst extract
- Rozenbottel
- Saffraan
- Sint-Janskruid
- Soja isoflavonen
- Slaapmutsje
- Tomatenextract
- Valeriaan
- Venushaar
- Vrouwenmantel
- Wilde yam
- Zaagpalmextract
- Zilverkaars
- Zwarte peper
Citrus bioflavonoïden
Bioflavonoïden zijn plantaardige stoffen die in de natuur vaak samen met vitamine C voorkomen.
Bioflavonoïden werden vroeger aangeduid als “Vitamine P”. Ze geven kleur aan planten en groenten. Zo zijn de bioflavonoïden verantwoordelijk voor de oranje kleur van sinaasappels, de blauwe kleur van bosbessen en de rode kleur van bieten. Ook veel fruitsoorten en specerijen bevatten bioflavonoïden.
Er zijn wel 4000 verschillende soorten bioflavonoïden. Bioflavonoïden krijg je uit voeding vooral binnen via groenten, fruit, thee en kruiden. Zo bevat 100 gram druiven ongeveer 100 mg bioflavonoïden.